ELADÓ INGATLANOK

PANORÁMÁS LAKÁSOK IZBÉG LEGSZEBB UTCÁJÁBAN

Az összes lakás elkelt!


Az ingatlan minden igényt kielégít. Óriási ritkaság, mivel a környéken inkább a klasszikus stílus  a meghatározó. A  társasház, csendes, családias környezetben található. Mindegyik lakáshoz kizárólagos használatú udvarrész, 2 db gépkocsi beálló illetve tároló tartozik. 

A társasház minimalista stílus jegyében, elegáns, tágas terekkel, kiemelten magas technikai/gépészeti tartalommal, prémium minőségben valósul meg.

A magas minőségű gépészeti felszereltségnek köszönhetően, az épület rendkívül költséghatékonyan fog működni, fűtését-hűtését hőszivattyús rendszer biztosítja, a nyílászárók 3 rétegű  üvegezéssel, motoros redőnyökkel felszereltek. A kert parkosított, diszkrét eleganciával kivitelezve lesz átadva.

Az ingatlan megbízható, nagy tapasztalattal rendelkező kivitelező által kerül értékesítésre.


A 124 m2-es lakás látványterve

100 m2-es lakás látványterve


Alaprajzok


ELADÓ  ZÖLDÖVEZETI LUXUSLAKÁS 

A kétlakásos társasház, 1234 m2-es területen, ősfás környezetben a Dunától néhány lépésre található.

(igény esetén a szomszéd 744 m2-es telekkel  összevonható.)


GYÖNYÖRŰ KÖRNYEZET, EGYEDI KÜLSŐ

A földszinti lakás látványtervei

A Tulipán Residence Szentendre csendes városrészén helyezkedik el, ahol kiváló infrastruktúra és tömegközlekedés található. Hegyvidéki zöldövezetekre jellemző hangulat és nyugalom várja a lakókat.

A kitűnő lokációval rendelkező, lendületes, ám letisztult homlokzatú épület a legfrissebb építészeti trendek alapján került megtervezésre. A hátsó, csendes kert felé megnyitott épületrész modern dizájnjával, egyéni igényekre szabható lakás-enteriőrjével és praktikus, stílusos élettereivel ideális választás a fiatalabb illetve idősebb korosztály számára egyaránt.

Az impozáns, modern vonalú épületben 2 x 125 m2 lakóterület, 4 parkoló, tárolók épülnek az energiatudatos építészet jegyében. Az épületet a legmodernebb Mitsubishi Hőszivattyúval látjuk el, ami  a fűtést és hűtést is elvégzi.