Az Év Háza 2021. Pályázatán Kocsis Gáspár és Kocsis Barnabás által tervezett társasház, a "Kis társasház kategóriában" különdíjban részesült. 

2020-ban átadott Szentedre Belvárosi Társasház, 3 db csodálatos nagyméretű lakásból és egy utcára néző  üvegportálos üzlethelyiségből áll. 

Rólunk írták:

"Nagy megtiszteltetés ért bennünket azzal, hogy a Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva rendezvénysorozat keretein belül részt vehettünk egy Kucsera Ferenc utcai projektünk megnyitóján. Egy fantasztikus helyszín, egy tökéletes beruházói koncepció egészült ki az építész páratlan megoldásaival illetve a festőművész által a spalettáinkra készített művekkel, mely főhajtás Kucsera Ferenc vértanú előtt."

Építészet:          Kocsisok Építész Stúdió

Festőművész:   Dóró Zsolt

Termékek:         Kunság Fenster   (homlokzati nyílászárók és árnyékolástechnika)

Már a lépcsőházba érkezve otthon érezheti magát...


Szentendrei IKERHÁZ újragondolva

Az ikerház teljeskörű felújítását 4 hónap alatt sikerült megvalósítani.  

KÁLVÁRIA HÁZ - Szentendre

Szentendrén, a festők városának közkedvelt városrészén, közvetlenül a V-8 Uszoda és Szabadidőközpont szomszédságában épült fel a négylakásos társasház nagyméretű teraszokkal, teremgarázzsal és tárolókkal. Mind a 4 lakás amerikai-konyhás kialakítású. A rendkívül jó lokációnak köszönhetően egyaránt ideális kisgyermekes családoknak illetve gyermeket tervező fiatal házaspároknak is. A társasház közvetlen szomszédságában található éjjel-nappali élelmiszerbolt, pizzéria, gyógyszertár, bölcsöde, óvoda, általános iskola és gimnázium is. Közlekedése kiváló, a ház előtt buszmegálló található, ami könnyű bejutást biztosít a Hév megállóhoz és Budapestre.


 Budapest, XI. kerület Sopron utca


 Budapest, XI. Szurdok utca


Folyamatban lévő projektjeink feltöltés alatt...